Bygglogistik sponsrar travtränaren André Eklundh

Min kund Bygglogistik arbetar med just det dom heter. Logistik på byggarbetsplatser. Stora byggen behöver nån som sköter alla transporter så att rätt material kommer vid rätt tid på rätt plats.

Jag har tidigare dokumenterat deras arbete på bland annat Lindköpings Universitetssjukhus och på den nya Tele2 Arena i Stockholm. Förra sommaren var jag iväg och klättrade på taket på den nya arenan och för en höjdrädd fotograf var det en väldigt häftig känsla.

Nog om historia, nu till idag. Idag tillkännagav Bygglogistik att dom har tecknat ett treårigt sponsoravtal med Stall Eklundh och travtränaren André Eklundh från Åbytravet i Göteborg. André är tränare av den nyare generationen och som är påväg uppåt i travsverige.

Förra veckan var jag på besök i stallet och fick fota André med en av hans hästar på Åby. Det var en fantastiskt fin dag med gott väder och vi fick till några riktigt fina bilder som ni kan se.

En dag hästar, en dag bröllop. Alltid lika kul!

Bygglogistik - André EklundhBygglogistik - André EklundhBygglogistik - André EklundhBygglogistik - André EklundhBygglogistik - André Eklundh

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *