Två portfolio-bröllop uppdaterade

När jag först lanserade min hemsida gjorde jag en snabb export av några av bröllop för min portfolio. Sedan dess har jag haft alldeles för mycket att göra och för lite tid att oroa mig för det. Men nu, under vintern har jag börjat uppdatera bröllopen i portfolion ett efter ett.

De två första bröllopen var av SOPHIA & RICHARD och LINA & FREDRIK. Båda bröllopen är väldigt speciella för mig, inte bara för att de är bland de första jag gjorde professionellt men också för att det var de som fick mig att bli förälskad i bröllopsfoto. Och fick mig att vilja göra detta för minst 100%.

Först en kyss från Sophia & Richard och sedan, Lina & Fredrik på en bänk. Klicka på respektive bild för att se hela inläggen…

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *