Rival Sons och Chris Isaak

Som ni vet så fotograferar jag inte enbart bröllop. Och även om bröllop är bland det absolut roligaste att fotografera så finns det mycket annat som är nästan lika kul. Som musik till exempel. Jag har ju som jag skrivit innan fått möjligheten att följa en del band och artister på väldigt nära håll.

Andra träffar jag bara kort för en liten porträttsession och live-foto. Som helgens spelningar med Rival Sons och med Chris Isaak. Båda två helt fantastiskt bra gig. Båda två från USA, båda två på Trädgårn här i Göteborg och båda två dokumenterade av mig. Rival Sons från i lördags och Chris Isaak från igår, söndag.

Rival Sons kan jag dessutom avslöja var ett grymt trevligt gäng som både tog i hand och lade mitt namn på minnet. Det värmer ett gammalt fotografhjärta.

Här har ni i alla fall några av bilderna från helgen.

Oskar Allerby (1)
Oskar Allerby (2)
Oskar Allerby (3)
Oskar Allerby (4)
Oskar Allerby (5)
Oskar Allerby (6)
Oskar Allerby (7)
Oskar Allerby (8)
Oskar Allerby (9)
Oskar Allerby (10)
Oskar Allerby (11)
Oskar Allerby (12)
Oskar Allerby (13)
Oskar Allerby (14)
Oskar Allerby (15)

2 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *