Ny hemsida för In Flames

Som ni kanske vet så fotar jag inte bara bröllop utan även en hel del annat. Jag skall försöka visa upp lite av det andra jag gör nu den närmsta tiden.

För att börja nånstans så kan jag berätta att ett av mina stora intressen alltid varit musik. På senare år även att fota musik. Och genom detta har jag blivit en av bandet In flames fotografer (hov-fotograf för att använda deras egna ord). Jag har under årens lopp fått lyxen att hänga med och dokumentera allt från konserter, turnéer till skivinspelningar.

Igår kväll släpptes deras nya hemsida och även om den inte är helt färdig-fylld så finns där redan en massa bilder. En massa bilder tagna av mig. Speciellt om ni går in och tittar under respektive bandmedlem. Kolla in deras hemsida här!

inflames.com by oskar allerby

1 comment
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *