Malin & Peter – Sommarbröllop utomhus i Göteborg med porträtt i Jonsered

Jag lärde känna Malin & Peter under en fika i Göteborg. Redan då var det ett sånt där par som man vill lära känna och umgås med. Förutom att dom var supertrevliga så var är det också två intressanta och spännande personer. Sen dess har vi hunnit träffas ett antal gånger. Allt från förfotogafering, bröllopsdag och även gått ut och ätit med dem. Dom är helt enkelt ett par jag inte kommer släppa i första taget.

Ni kanske såg vår förfotografering och som ni kan se så var vi på ungefär samma ställen i Jonsered under deras stora dag. Men det var inte allt. Dagen började med att vi mötte upp Malin i Haga där hon sminkades hos en av sina kompisar. Efter ett tag kom Peter och då fick dom se varandra för första gången. Och alltså.. Man smälter när det är tårar i ögonen på dem. Det blev blött bakom kameran också.

Vi åkte vidare mot Jonsereds fabriker i det varma och strålande solskenet. Väl där sökte vi oss till skuggan och tog lite bilder för att sen åka vidare mot sjön Aspen där vi fick massa fina porträtt ibland träden och i en gångtunnel. Så småningom kom limousinen och hämtade Malin & Peter som nu var allt mer nervösa. Fotografbilen ilade mot Överåsvillan i Göteborg där vigseln och kvällens kalas skulle äga rum. Ringar och kyssar utbyttes under det stora trädet med alla nära och kära samlade. En helt fantastisk stund.

Innan jag visar bilderna så väljer jag att beskriva både deras dag och Malin och Peter med 3 små ord eller uttryck. Glatt! Skönt! Snyggt!

5 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *