Lokal fotografering med Nina & Gustaf

Dom bästa bröllopsfotograferingarna brukar vara när man följer med bröllopsparet hela dagen. Och det är ofta man känner att man inte vill lämna dem. Man är så nära hela deras dag.

Ibland gör man dock annorlunda och har precis lika underbar fotografering. Nina & Gustaf bor i Majorna precis som jag. Faktum är att dom till och med bor i samma hus som jag bott i tidigare. Dom gifte sig för en dryg vecka sen i Masthuggskyrkan i Göteborg. Det är kyrkan med allra bäst utsikt (man ser ner över Majorna bland annat). Utsikten är så fin att det till och med kom en busslast med Franska turister och avbröt oss i vår fotografering.

Nina och Gustaf ville inte ha en heldag. Faktum är att dom bara ville ha porträttfoton. Men vi hade lika trevligt för det. Och som ni kan se är dom riktigt fina allihopa. Speciellt deras dotter Izabella. Vilka ögon! Och Gustafs skägg, och Ninas mage, och utsikten…. Allt var faktiskt superfint förutom vädret. Nästan lite höstregn mitt i augusti. Men det är ju på samma gång det enda man inte kan påverka.

Här hittar ni i alla fall mina bilder på Gustaf & Nina!

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *