Johanna och Joel fick ett bröllopsmail..

Igår, medan jag redigerar Johanna och Joels bröllop, slog det mig. Jag har det mest underbara jobbet i världen. Jag får vara med människor på deras lyckligaste stunder. Jag får komma nära, ofta mer nära än någon annan. Jag får fånga människor i deras bästa stunder och vare sig om det är ett bröllop eller en rockstjärna, det är folk som har riktigt kul. Och jag får göra det jag älskar.

Johanna och Joel var ett av de första bröllop jag bokade i år. Vi skickade några mail innan mötet och redan vid första anblicken insåg jag att detta kommer att bli ett fantastiskt bröllop. Ett snyggt par med bra smak och med den perfekta kulissen; Svenska västkusten. Kan det bli bättre? Det var det, dom är inte bara snygga, dom är båda mycket trevliga också.

Igår skickade jag en massa foton till Johanna & Joel från bröllopet och kyrkan. Här är två av bilderna som jag inte kan motstå att visa. Ni kan till och med se riset i håret och kanske kan ni se lyckan bakom hennes stängda ögonlock..

Johanna+Joel Wonderful Wedding in Ljungskile Lysekil Vann

Fler bilder av Johanna & Joel här.

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *