Helena och Aron – Förfotografering på skeppet M/S Stockholm

När Helena kontaktade mig om att fota hennes bröllop så bestämde vi mer eller mindre direkt att vi skulle ses och prata. Eftersom Aron arbetar till sjöss så tog det dock lite tid innan vi fick till det. Hur som haver, vi sitter över en kaffe och pratar om deras bröllopsfoto, förfotografering och en massa annat. Förutom att det var väldigt trevligt så var det dessutom riktigt spännande, Aron berättade en massa om sitt jobb på isbrytaren, dom berättade om resor dom gjort och massa annat. Vi pratade vidare om miljöer för fotograferingen och helt plötsligt trillade polletten ner.

M/S Stockholm, en båt som Aron jobbat på sommartid och som Helena rest med ligger i hamn Göteborg nu över vintern för att fixas i ordning. Och vi får fri tillgång. Det är ett skepp som sommartid tar turister och forskare upp till Svalbard för att se isbjörnar och den otroliga miljön. Det är ett skepp byggt på 50-talet efter 40-talsritningar och som har hållt kvar alla små detaljer sen dess. Skeppet användes till och med i Peter Dalles nya film ”En fiende att dö för”.

Förfotograferingen blev helt enkelt ombord och omkring skeppet. Vi började med att gå en liten rundtur och fota lite på däck för att sen gå iland. Efter det begav vi oss ombord och gick till och med ner i maskinrummet. Vem vet, kanske kommer det bli vit klänning där nere också?!

Hela tiden var det verkligen supertrevligt. Både Helena och Aron är ett sånt där underbart avslappnat och fint par. Ett par som man vill vara vän med. Dessutom kommer deras bröllop bli hur snyggt som helst. Det vet jag! Tills dess får ni hålla till godo med deras förfotografering från i december!
Vill ni läsa mer om M/S Stockholm och deras resor så kan ni läsa allt på deras hemsida

7 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *