Förfoto med de fantastiska Johanna & Martin

Ibland så faller det sig på allra bästa sätt. Två av mina absolut bästa vänner träffades för första gången för snart två år sen. På mitt bröllop. Martin från gänget av barndomsvänner och Johanna från gänget av nya vänner. Jag och Katarina hade placerat dem jämte varandra helt utan tanke på att dom var singlar utan mer med tanke på att dom nog kan ha kul ihop. Ungefär samma intressen och båda två såna där bra personer.

Och det föll sig inte sämre än att dom skall gifta sig nu. Och jag har fått äran att få föreviga deras dag och kväll. Det finns tusen olika superlativ man kan använda för att beskriva hur jag känner men jag tänker hålla inne med orden.

Här är i alla fall bilderna från förfotograferingen vi gjorde i måndags. Det började med spöregn men efter ett tag kunde vi lämna skyddande terassen gå ut och fota lite i trädgården.

Johanna & MartinJohanna & MartinJohanna & MartinJohanna & MartinJohanna & MartinJohanna & MartinJohanna & MartinJohanna & MartinJohanna & MartinJohanna & MartinJohanna & MartinJohanna & MartinJohanna & MartinJohanna & MartinJohanna & MartinJohanna & Martin

3 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *