Det är mycket att stå i just nu

Jag har en väldigt hektisk tid med flera bröllop, fix av konsertbilder, foto för kundtidningar och massa leveranser. Självklart njuter jag till fullo av att få jobba på med allt det jag älskar.

Mitt i allt så uppmärksammar dessutom Ung Cancer mitt sätt att hjälpa och skriver väldigt fint om mig på deras sida. Läs själva Tusen sätt att hjälpa!

Och sen, i lördags natt, nyss hemkommen från ett bröllop så får jag ett helt fantastiskt fint mail. Det är sånt som verkligen gör mig lycklig. Läs själva:

Hej! Jag hittade hit via facebook och har nu kikat runt lite. Vad duktig du är! Jag älskar stilen du har och du lyckas verkligen få fram historian/känslan i dina foton. Jag älskar det! Jag fotade mycket för några år sedan, men gör det nästan aldrig länge, tyvärr. Men nu blev jag SÅ inspirerad av dina bilder så får nog plocka fram kameran igen. Ska gå sam/media nu på gymnasiet, så får jag dessutom hålla på med foto, redigering och skrivande på skoltid! Kommer stanna kvar på din hemsida och bli mer inspirerad när det behövs.

Jag blev så glad när jag såg dina bröllopsfoton. Har alltid tänkt att det är måste vara så svårt att få bra bilder på bröllop. Men där lyckades du riktigt bra! Man ser verkligen hur lyckliga paren är och det är så härlig känsla i fotona! Verkligen.

Och att du skänker pengarna till Ung cancer! Det är så bra! Blev så himla glad när jag läste det. Borde finnas fler som dig som gör så. För nästan ett år sedan förlorade jag en vän i cancer, och hade dessutom en klasskompis som är sjuk. Och han lever fortfarande! Det du gör räddar faktiskt liv!

Det var det jag ville säga! Fortsätt fota och du är en riktigt bra inspirationskälla!

Michaela

Tusen tack Michaela!
Du får mig verkligen att aldrig vilja sluta!

Jag lämnar er med en bild från Metaltown och den inte helt okända gitarristen Björn Gelotte.

Björn Gelotte from In Flames at Metaltown 2012 by Oskar Allerby

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *