Bildspel för Henrik & Liza

Den 14e juli 2012 gifte sig dom fantastiska underbara Liza & Henrik. Vigseln och festen hölls ute på Nääs vänhem och alla bilder är tagna där runtomkring.

Det var en dag och natt fylld av skratt och värme. Så mycket vi skrattade och så kul vi hade tillsammans. Det var helt enkelt en fröjd att få vara med dem. Både Liza och Henrik är så otroligt mysiga mot varandra och efter att ha umgåtts med dem ett del så vet jag att dom passar perfekt ihop.

Och bilderna sen. Det var svensk sommar med allt det innebär. Vi lyckades till och med få till den ljuva gyllene solen framåt tio-tiden.

 
 
 
Och till er, kära Liza & Henrik.
Tack för att jag fick vara med och fånga er dag.
Oskar

6 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Fantastiskt fint bildspel!ReplyCancel

  • Kanon Oskar! Det syns att du hade fin kontakt med brudparet. Fina kompositioner och roliga bilder att titta på! Musikvalet och den snygga mixen bidrar också till att förstärka dina fina bilder. Kul med brudparets charlestonedans på slutet. Bra jobbat, jag är mycket impad!ReplyCancel

  • Feelings! Du kan det här du! Det här är något jag skulle vårda som en skatt i resten av livet om jag hade i en fotobok. Fortsättt Oskar! Fortsätt gör det du kan; fota bröllop!ReplyCancel

  • Vilken underbar känsla man får av att titta på det här bildspelet!
    Syns verkligen vilken fin dag de fick! Härligt!ReplyCancel

  • Underbart Oskar!! SÅ härlig känsla och musiken passar perfekt!!ReplyCancel