Att göra gott!


Det råder inga tvivel att jag är lyckligt lottad som får göra det jag älskar och dessutom får betalt för det. Att få fånga människor i deras absolut lyckligaste stunder. Att få vara med om att både dela och dokumentera deras lycka och glädje. Det är underbart! Det är helt enkelt en dröm som har blivit verklighet.

Jag tycker att alla människor ska få en chans att uppfylla sina drömmar. Små som stora. Men det finns tyvärr så många som inte har samma möjligheter av många olika skäl. Därför jag har jag bestämt mig för att försöka ge tillbaka lite. Och kanske lyckas hjälpa någon att uppfylla en eller flera drömmar. För att det skall fungera så behöver jag er hjälp.

Varje år kommer jag skänka alla pengar från ett bröllop helt oavkortat till den ideella organisationen Ung Cancer. Det är kunden själv som bestämmer om jag skall skänka pengarna. Tanken är att jag dessutom kommer höja priset lite för den kund som vill att hans och hennes bröllop skall gå till Ung Cancer. Jag lägger dessutom på 15% extra så att vi alla lägger manken till för att göra gott. Så om ni t.ex. bokar ett bröllops-paket som i vanliga fall skulle kostat 10.000kr så kommer det kosta er 11.500 kr och samtliga pengar går oavkortat till Ung Cancer.

Att jag fått privilegiet att lära känna grundaren Julia Mjörnstedt gör att jag känner all tillförsikt att pengarna kommer komma till nytta för människor som verkligen behöver dem.

Inga rabatter eller tillgodo kommer att ingå utan alla pengar skänks oavkortat. Min prislista är inte uppdaterad med info om detta ännu, men ni kan ju själva räkna ut vad Ung-Cancer-Priserna kommer bli genom att se på min prislista och lägga till 15%.

Snälla hjälp mig att göra gott!

Kärlek!
Oskar

——

mer Om Ung Cancer:

Ung Cancer är en ideell organisation för unga vuxna, mellan 16 och 30 år, som drabbats av cancer. Organisationen jobbar för att förbättra deras levnadssituation och för att de inte bara ska överleva, utan även ha ett riktigt bra liv. De jobbar för att skapa de bästa möjliga förutsättningar för den cancerdrabbade både under och efter sjukdomstiden. Läs mer om Ung Cancer på deras hemsida.

ung cancer

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *